Si babu

Standard

Assalamualaikum and Hi πŸ™‚ I just got back home.. actually was planning to go to JSS BSB to collect my relief teacher form.. awuuuuu tebuka sdh ati kan apply..hehe several reasons why lah… tapi biarlah diri ani saja yang tahu but the most important thing is its for the best πŸ™‚ dad said hari sabtu saja tani ke bandar cos ia busy kan mengakai rumput katanya… ceh…aahahah so saturday it is.. around 1 ish tadi called QQStation about our order and i was so happy that my new phone is ready for pickup tapi suuuuuii my brother was already asleep..ahaha they need his signature and all that so inda jadi lah to pick up my phone today.. esok saja…huhuh inda sabar eeeee…eheh so buang boring (or rasa) i went to tutong to do my passport picture for my application forms… Havent updated my picture since my first year in uni..heheh dulu2 famous ambil gambar passprot rah jasmine photo studio but now tukar angin sdh arah superb.. much cheaper lah.. and quality gambar very very the nice…. halus mulus bah kulit..heheh ambil gambar singgah to BISMI to buy Past year booklet for Mathematics… cos kan held tuition class for the little brother and my cousins.. i will also be teaching my older cousins English O’level… i think i wanna start this June with them.. lapas tu ke Huaho Tutong for grocery shopping … Aku always if grocery shopping suka sorang2 pasal kan batah bah kalau ku grocery shpping..ahaha kalau urang atu sabar menanti mana saja lah..heheh antah kenapa kah lama.. maybe aku cerewet sikitlah if bali2 barang ani… if makanan dalam tin mesti ku cek lagi tu ada picak2 kah… the expiry date.. and kalau kan bali ayam yang fresh lagi batah tu..ahaha aku jenisnya suka pilih sendiri..aha so jangan sekali2 kamu bawa aku ke pasar grenti batah tu…ahaha and then aku mesti pakai trolly walaupun brg yang kan bali inda banyak…hehe tapi kalau sebuting dua inda plg ku betrolley..hehe aku sukalah if pakai trolley.. so yeaa.. time shopping2 tadi asyik2 surung trolly teberanti sekajap ku tejumpa my cousin…ahah lama bah betentangan mata..ahahah yang calinya sampai ku beteriak lagi tu..cali…. g.jek was alone time atu ia mencari sauce tuk menyalai ayam… kali ia ambil this sauce p katanya aku suka yang traditional muiii…. kali i said, ani jua yang traditional *tunjuk the sauce yang ada cap traditional* kali ia cakap ‘astaaaaaahhh… thank you mui’ then inda semana2 keluar tha babu2 ku ‘yatah gunanya bini tu’ ahahahaha and he LOL….. Bukan plg ku mean it seriously tu aaaa.. i hope ia inda pikir aku serious…ahahah tapi cali lah…. ketawa plg kami dua… ceh…. aku ni aaa mulut mulut *geleng2* bah gtg kan buat speggati ku…… the weather is very hot aaaaa kebelakangan ani…. k tata~~~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s