awesome

Standard

Assalamualaikum……… hi… Its Sunday people but as been said for 1+month my sunday is not sunday anymore…. work work work… inda pandai abis…. my kids will be having their test next week. wish them luck! 🙂 I’m setting the questions myself so hope they will do just fine.. amin3 :))

Yesterday was awesome 🙂 kinda tired p it was just great.. in the morning join the school trip to the bookfair which was basically not a bookfair trip but rather a hunted-house trip plg.. ceh.. the kids wanted to go to the hunted house. 40 of them wanted to get in.. so me and cg.dayang damit assist them there.. which end up taking the whole trip time.. inda sampat ke bookfair.. nevermind.. macam-macam ada….ahahah ;D Banar ah kanak-kanak ani macam2 ragam… the first batch of my students were all girls… which me and cg. dyg damit assist them.. masa kana srh masuk the girls were already crying so we said jangan tah di paksa masuk keluar saja.. but the insist kan masuk so masuk th ni.. then baru 3-4 steps forward keluar balik… kali ada one of the worker there went to assist us.. so drg lgi th majal lagi kan masuk.. jauh sikit lah around 10 steps kami jalan -_-” me and cg dyg damit di belakang durang time atu… then ada bunyi antu bah… sdh drg lari lintang pukang keluar balik to the entrance door atu.. there were around 10 of them sampai kami ni drg rujuh ni sampai ku terabah ke lantai… haisshh kali liat sebalah ku cigu dyg damit pun gugur uleh drg….. gugur as in rabah tehabab  ke lantai…kekek  and at that time aku inda dpt tahan ketawa….. kesian eeehh.. i mean if aku gugur oklah ah.. cigu dyg damit is much older than me.. around 40+ catu kali.. liat ia gugur tu something i cant imagine… ish2.. kanak2 mun sdh durang takut inda lagi meliat2 bah…. after that cg dyg damit inda lagi mau masuk..keke so we just waited di luar pintu atu saja… cian eh my students ada yang tanggal kasut.. ada yang kan muntah.. ada menangis.. ada keluar pucat2 mua.. ada keluar merah2 mua… ada lagi one of my students ani tanggal bah one of the kaca of his kacamata…heheh ksiaaan.. atu aku ketawa jualah cos cali bah ia keluar dari pintu tu ilang kacanya setampik.. cana kah buleh tu.. my lil brother was the last batch of my students.. kesian lah time tu ramai berabis bah kanak2 atu.. and ada some schools inda bejaga so the students just masuk inda beque.. -_-” kesian my students yang kalah bulu atu makin2 ke belakang.. so i told the lady in caj of the line to take out my students.. they were like only 6 of them left.. so yes, i manage to take them out from the que 🙂 i was kinda worried plg tu lapaskan my lil brother masuk sorang2 with his friends… so i decided to accompany him walaupun time tu dupdapdupdap ku sorang2 jadi ketua drg.. inda lama tu came EYAN and my brother, Ajem.. they’re the teachers from SR Bukit Beruang.. so went to the rumah antu with them and my students ;))) banarnya takut plg ku tu… especially antu yang bungkus2 atu… i hate that.. inda ku mau liat…. drg follow dari belakang… and ada this antu ikut di sebalah ku sambil cakap ‘tolong.. tolong..’ ceh… ku sigung kau krg dlm ati ku..ahaha last2 nya the antusss kajutkan kami.. which made one of my students menangis… aku takut ia pengsan tarus ku paluk.. ijap jua ku tu… it was kinda freaky jua lah..  but nasib ada ajem ia jadi ketua di dapan.. if aku dapan inda jua ku berani plg tu..heheheh and nasib ada eyan! ahah ada dgn ku bepegang tangan… wish the other geng keras was there~ grenti siuuukk~ i can imajin ulah sorang2..ahaha

After school went to UBD to collect our letters and then went shopping with the family :))) siuuuk~~ bought new baju and scarfs….. next allowance i wanna buy this Grey’s anatomy shirt.. yes u read it right….. grey’s anatomy jenamanya… it is like their baju biru yang attendance shirt atu bah….. but ani ada design2 lagi.. not plain shirt.. i wanna buyyyyyy…..aku kan gambar bah baju atu… but the sales girl bediri sebalah ku.. i dunno if it look nice on me plg.. inda ku sampat cuba kemarin.. hey comon, grey’s anatomy shirt bahhh~ iski jua ku tu.. it costs around 50 bucks kah if ku inda silap….

Bah k, wanna do my works now… Happy sunday!

PS: I just knew that farish aziz (NOT cat farish keh..keke) is already married? jeles jua me tu..heheh makin hensem gi tu.. makin nampak manly with his beard and all.. and the wife pun lawa….. aku suka farish aziz one of the lelaki melayu terakhir look :))

Love, Mumui M.

Advertisements

7 responses »

  1. oh yesss. Farish Aziz is so hengsemmm. Nampak damit saja in terms of height. Yatah ku inda berapa kan ia. Tapi dari segi mua ah, nyaman pulang. Buleh orgasmik. Astaghfirullah. Nada anak murid mu ni ah masuk sini mui?

    LOL.

    Btw, I TROLOLOLOL baca pasal kamu masuk rumah hantu ah. HAHAHAHAHAHAHHA. Cali. Meng-imagine2 jua ku tu.

    • yes2 dulu masa mula2 aku inda berapa suka but now macam haaaiissh nyasal ku inda minat ia dulu… ahaha apakan.. anak murid ku inda ku tau masuk kah inda, p i think nada kali.. kalau ada pun inda drg phm tu..ahahah
      awuuuuu….. aku sendiri pun payah nahan ketawa time atu…. aduhh… kau tau lah cigu yang berumur mana jua berapa ketawa.. so it makes me mcm evil ketawa saja inda tantu hal…. ceh..ahaha

  2. AHAHHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH <———— lol etah gnya yg mampu ku buat hahahha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s