Cinta satu malam

Standard

Hi dear readers (if ada jua..kekek) …. 🙂 So how are you guys doing? im fine and currently staying at hostel… masani lepak arah beranda rah my floor.. really soothing and lawa viewnya.. 🙂 treasuring my final moments here.. went to pasar malam tadi with hana… ahaha cali… ujan labat but masih jua kami gagah membali makanan..ahah mula2 inda jua kami perasaan p sdh dlm kereta baruth kami sadar.. grenti urang meliat kami, ‘drg dua ani pasal makan inda lagi ingat dunia..’ ahaha banar…. abis semua kami redah bah.. but it was really fun.. si babu sorang atu lagi hero tu.. caya kamu aku plg bepegang arah ia..ahaha thank you hana! ;D Bought lots of nyummy foods… bought some for Tan also 😉 nyaman makan kami sambil2 meliat ceta pilipin rh RTB 2 siukk rupanya.. i wanna watch.. emosi… ada part ku kan menangis.. ARMAND…. huhuhu will be having my final exam paper tomorrow…. sediiiiiihhh banget… will continue my revision after this.. masih ku kekanyangan… kan tidur tah jua rasa ku..ahahah layak layak..

oyaa.. tadi otw balik dari PM.. lalu arah gadong.. but ramai hantap kereta.. jammed bah. i didnt realised that aku stop arah zebra crossing… cruel me… ada laki2 tu belari laju bagai nak rak but since kereta ku memblock zebra crossing atu ia paksa th lagi round belakang kereta ku…. kesiiiann jua tu… ujan labat tah lagi.. kan reverse ada kereta di belakang.. jam nya lagi batah… berdusa rasa ku.. but meliat urang lintas2 atu ketawa jua kami.. ketawa pasal kami tu kejam bah.. si babu sorang ani ketawa sampai tenaik kaki.. ahaha

and tadi when kami melintas kawasan lobi kan ke westmart ada kereta ani parking dapan lobi atu but keretanya labuk2… nyaring bah lagunya.. aku tu kan tagur but diam saja ku.. karang kana taing.. kali bebunyi tia babu sorang ani dengan suara latingnya, ‘atu banar nyaring’ and dgn mua2 sepusen nya meliat aku.. kira kan minta support.. but time tu ku kajar-kajar sudah takut urang tu kedengaran… kali sdh jauh sikit baru ia sadar, ‘kana taing jua hana ni karang’ ahahah and time atu ketawa kami berabis masuk kereta… babu babu…..ahahaha

Ok, gtg now… kan continue revising… tata~ thanks for dropping by… 🙂

Advertisements

4 responses »

  1. Muuuuiiii……hahahah..barutah berkesempatan kan mencomment..aritu dah baca…haha…layak usul tani aaa..selalu tu aa mun ke PM together..gerenti ada sajaaa…hehe…kenangan sweet n sour tu aaa…Mui..thank u aa for that day, i have fun berabis..hehe…mcm mcm bah yg ktane harungi..paling hana kecalian part di zebra crossing aaa…gagah bah usulmu sampai ksian lelaki aaaa…hahaha…time ujan2 kira kan ya belari straight p gara gara kerta mu stop rah sana,tpksa g ia tbrantii…ahhahahahhaha….and mun bjlan ke PM…mstiii napsuuu makan tekuar…hehehehe…ada ada saja….

    Hahaha…part sound system atu pun membri awar..hahahaha..sndiri bah realisee..hehe….aaa, memories in a day sudah banyak and can make me smile just by remembering me and imagine 5 years together..:”) sedihhh eiiii….

    Thanks muuiiii

    • AHAHAHA ‘rahsia tani bawa sampai ke liang lahad tu muiiiiiiii’ – Dyg Suhana~ ahahahah caliiiiiiiiiiiiiiiiii berabis lau ku ingat.. mlm tu baru ku teingat tu na… gileerr klasik eh….ahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s